SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Maroparque

Maroparque, Dyrehager på La Palma
Maroparque, Dyrehager på La Palma
Maroparque, Dyrehager på La Palma

Den eneste vertikale dyrehagen på Kanariøyene

Maroparque er en helt unik dyrehage. Den ligger i bakkene ved en ravine i Breña Alta, øst på La Palma, og det er den eneste vertikale dyrehagen på hele Kanariøyene. Ta en rolig spasertur under de skyggefulle trærne i den botaniske hagen. Veien fortsetter nedover, over trebroer og brosteinsbelagte partier, og gjennom fugleinnhegninger der de besøkende får oppleve at fugler og papegøyer flyr rundt dem på alle kanter.

Eksotiske dyr i en ravine på La Palma

Maroparque byr på en samling av noen av verdens rareste dyr, for eksempel en japansk høne med fjær som er så hvite og myke at den ser ut som en kosebamse, eller en liten ape med svart pels og gule poter. Denne bemerkelsesverdige dyrehagen har til og med albinokenguruer, samt en mengde ulike fisker, fugler, reptiler og pattedyr. Utsikten ned i ravinen er også helt enestående. Et tips: Hvis du bestiller restaurantbord i starten av besøket, trenger du ikke vente på maten når du er ferdig.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG