Maroparque

Den eneste vertikale dyrehagen på Kanariøyene

Maroparque er en helt unik dyrehage. Den ligger i bakkene ved en ravine i Breña Alta, øst på La Palma, og det er den eneste vertikale dyrehagen på hele Kanariøyene. Ta en rolig spasertur under de skyggefulle trærne i den botaniske hagen. Veien fortsetter nedover, over trebroer og brosteinsbelagte partier, og gjennom fugleinnhegninger der de besøkende får oppleve at fugler og papegøyer flyr rundt dem på alle kanter.

Eksotiske dyr i en ravine på La Palma

Maroparque byr på en samling av noen av verdens rareste dyr, for eksempel en japansk høne med fjær som er så hvite og myke at den ser ut som en kosebamse, eller en liten ape med svart pels og gule poter. Denne bemerkelsesverdige dyrehagen har til og med albinokenguruer, samt en mengde ulike fisker, fugler, reptiler og pattedyr. Utsikten ned i ravinen er også helt enestående. Et tips: Hvis du bestiller restaurantbord i starten av besøket, trenger du ikke vente på maten når du er ferdig.

Localidad
Breña Alta
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
  • Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
  • Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
5
9
14 54805
262
262
10045