SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Holiday World

Holiday World, fornøyelsesparker på Gran Canaria
Holiday World, fornøyelsesparker på Gran Canaria
Holiday World, fornøyelsesparker på Gran Canaria

Fornøyelsesparken i Maspalomas

Holiday World ligger sør på Gran Canaria og er perfekt for barn. Her finnes det massevis av aktiviteter og attraksjoner for barn, for eksempel ponniriding, papegøyeshow og til og med en 4D-kino. De eldre barna kan ta seg en tur med pariserhjulet, der de får utsikt over hele feriestedet Maspalomas. Ettersom parken ligger i et kjøpesenter, finnes det massevis av steder å spise. I Holiday World kan både barn og voksne ha det morsomt i flere timer.

Morsomme aktiviteter for små barn på Gran Canaria

Holiday World har attraksjoner for alle aldre. Små barn elsker radiobilene, karusellene og ballbassenget. Større barn foretrekker den fartsfylte berg-og-dal-banen og adrenalinkicket de får av å falle 20 meter rett ned fra Sky Drop. En perfekt avslutning på dagen er å ta seg et slag bowling og en pølse i brød i bowlinghallen i amerikansk stil. En underholdningstjeneste for barn gjør at du kan dra på spa eller treningsstudio i stedet.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG