Holiday World

Fornøyelsesparken i Maspalomas

Holiday World ligger sør på Gran Canaria og er perfekt for barn. Her finnes det massevis av aktiviteter og attraksjoner for barn, for eksempel ponniriding, papegøyeshow og til og med en 4D-kino. De eldre barna kan ta seg en tur med pariserhjulet, der de får utsikt over hele feriestedet Maspalomas. Ettersom parken ligger i et kjøpesenter, finnes det massevis av steder å spise. I Holiday World kan både barn og voksne ha det morsomt i flere timer.

Morsomme aktiviteter for små barn på Gran Canaria

Holiday World har attraksjoner for alle aldre. Små barn elsker radiobilene, karusellene og ballbassenget. Større barn foretrekker den fartsfylte berg-og-dal-banen og adrenalinkicket de får av å falle 20 meter rett ned fra Sky Drop. En perfekt avslutning på dagen er å ta seg et slag bowling og en pølse i brød i bowlinghallen i amerikansk stil. En underholdningstjeneste for barn gjør at du kan dra på spa eller treningsstudio i stedet.

Catering
Localidad
Maspalomas
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
2
9
14 54805
262
262
10045