Gran Canaria

LPA SURF CITY NO LIMIT 2023

Past event

9 to 11 June

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Kanariøyene, hjem til best tilpasset surfing
Den andre utgaven av LPA Surf City No Limit Fundación DISA arrangeres fra 9. til 11. juni på Las Canteras-stranden, Las Palmas de Gran Canaria, Kanariøyene.

Gran Canaria, på Kanariøyene og hovedstaden, Las Palmas de Gran Canaria, er nok en gang vert for øyeblikkets best tilpassede surfing med feiringen av LPA Surf City No Limit Fundación DISA 2023, et mesterskap som tilhører Parasurfing Spanish Cup of det spanske surfeforbundet, fra 9. til 11. juni ved Las Canteras-stranden, i Cícer-området. Etter suksessen med debuten i fjor, vil arrangementet, som samler noen av de mest fremragende nasjonale idrettsutøverne i denne disiplinen, i 2023 bli et av de viktigste tilpassede surfearrangementene i Europa.

En gratis festival åpen for publikum fra fredag ​​9. juni til søndag 11. juni. En hel helg med fritid og direktesendt sport med samme filosofi: inkludering, integrering, forbedring og alt konkurranseopptoget på høyeste nivå.
All informasjon om denne nye utgaven av LPA Surf City No Limit Fundación DISA 2023 er tilgjengelig på nettstedet www.openlpa.surf og på arrangementets offisielle nettverk (openlpasurfcity).

Kategori

Categoría del evento

Idrett

Alder

Pris

Dette arrangementet er gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO