Tacones Prohibidos

Gran Canaria

Tidligere aktivitet

27 October 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Dette er ikke et monologshow, det er et show av kvinnelige karakterer for bedre å forstå halvparten av verdens befolkning.
Ja, fordi 49,5 % av menneskene som bor på denne planeten er kvinner – 3,8 milliarder – og mange av dem tar på seg de hælene hver dag som tjener til å fortsette å bryte gjennom og bryte århundrenes stillhet.
De er de anonymes seire, oppfinnere av drømmer og beskyttere av frihet. Noen er skjøre heltinner i hverdagen. Andre er overlevende fra den forstummede historien.
Karakterene våre representerer millioner av dyktige kvinner – dyktige eller ufullkomne, noen ganger til og med hysteriske, men alltid uunnværlige. Kvinnelige elskere av det forbudte, lidenskapens elskerinner og fremfor alt eierne av fremtiden deres.
Dette showet inneholder 5 portretter av kvinner gjennom 5 tekster og 5 sanger i et 60-minutters stort hjul av følelser. Fra monotoni til begjær, alt du trenger å gjøre er å skifte hæler, klatre opp til de forbudtes himmel og la livet og skuespillerinnen Lili Quintana overraske deg.
"

Kategori

Categoría del evento

Kino Og Teater

Alder

Pris

Se nettstedet for arrangementer/billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React