SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Thalasso Center Princesa Yaiza

Thalasso Center Princesa Yaiza + sentre med spa og thalassoterapi på Lanzarote

Et Arabiske netter-basseng på et spa i Playa Blanca

Hovedattraksjonen på Thalasso Center Princesa Yaiza er en stjerneklar natt som ikke er det den gir seg ut for å være, men som er svært realistisk, og det imponerende saltvannsbassenget Arabiske netter med undervannsmusikk, som gjenskaper den berømte fortellingen. Dette moderne spaet sør på Lanzarote har utsikt over Playa Dorada (Den gylne stranden) og har 50 avlukker med våt- og tørrbehandlinger, steder for avslapping, tyrkiske bad og et terom. Det er en oase for sansene som er avslappende for både kropp og sjel.

Asiatiske massasjer og behandlinger for par

Utvalget med behandlinger med sjøvann er utmerket, men det er enda mer fristende å kunne velge en massør og oppleve de mange forskjellige asiatiske massasjene, som er senterets kjennemerke sammen med de ayurvediske massasjene. Kvaliteten i ansiktsbehandlingene er sertifisert av merker som Carita og Thalion, og aromaterapien av de ledende britiske ekspertene i Aromatherapy Associates. På menyen står mikropigmentering, personlige skjønnhetskonsultasjoner og nye luxopuncture, og i tillegg tilbys parbehandlinger som den fristende Yaiza-paradiset, så avslappende at du drømmer deg bort til fjerne land.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG