SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Gloria Thalasso Amadores

Gloria Thalasso Amadores, sentre med spa og thalassoterapi

Spa med utsikt over Amadores-stranden

Vink farvel til stress med en utendørs shiatsu-massasje til lyden av havbrus, og med fantastisk utsikt over Amadores-stranden. Dette er Gloria Palace-luksus du ikke vil gå glipp av. Dette fantastiske thalassoterapisenteret på hotell Gloria Palace Amadores sør-øst på Gran Canaria er på 1 800 kvadratmeter, som inkluderer det stimulerende bassenget med saltvannsstråler og solsenger med mikrobobler.

Behandlingsavlukker og svært moderne design i avslappingsrommet

Havutsikten er uendelig gjennom de store vinduene i dette termalparadiset. Etter et rituale kan du sette kurs mot de varme og kalde bassengene eller treningsrommet med store veggmalerier i graffitistil. Du kan også la deg oppsluke av behandlingsutvalget som tilbys i de 30 avlukkene. Du kan bestille tangomslag, sjokoladepeeling, aloe- og blomsterbehandling, orientalsk eller ayurvedisk massasje eller akupunkturbehandling, eller du kan ganske enkelt tilbringe tid i avslappingsrommet med den deilige atmosfæren.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG