SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Spa Bahía Vital

Sentre med spa og thalassoterapi på Fuerteventura
Sentre med spa og thalassoterapi på Fuerteventura
Sentre med spa og thalassoterapi på Fuerteventura
Sentre med spa og thalassoterapi på Fuerteventura

Luksusspa med utsikt over Lanzarote og Isla de Lobos.

Du finner den perfekte kombinasjonen av helse og skjønnhet i Bahia Vital, det særpregede spaet på hotell Bahia Real Gran nord på Fuerteventura. Senteret er på 3 000 kvadratmeter, har vidunderlige og luksuriøse fasiliteter og en ekstra attraksjon: fantastisk utsikt over Lanzarote og Isla de Lobos, som fyller vinduene ved det store oppvarmede bassenget. Svøm gjennom kraftige stråler og langs de sentrale kaskadene av vann, som mykt og elegant snor seg rundt søylene mens luften fylles med lekre dufter og lyden av avslappende musikk.

Internasjonale massasjer nord på Fuerteventura

Freden og roen i spaet forsterkes ved solnedgang. Gjestene kan slappe av på perfekt plasserte solsenger etter saunaen (det finnes flere typer) eller duppen i isvannbassenget. Ett av senterets hovedattraksjoner er massørteamet: Dyktige hender kan spesialtilpasse flere behandlinger etter kundenes behov. Det er umulig å motstå Champi Hindú, en fantastisk hodemassasje, eller lomi lomi, som gjør at du slapper helt av. Og så må vi ikke glemme de mange fantastiske behandlingene, badene og terapiene.

Isla Fuerteventura

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG