Tinajo

Denne veien befinner seg på vestkysten til Lanzarote og begynner i Tinajo. Herfra fører skittsporet ned til den ulendte kystlinjen der stiene blir mer tekniske. Den passerer gjennom det svarte lavalandskapet - som å løpe på kull når den stiger opp vulkanen Caldera Blanca.
Fra kanten av denne vulkanen er utsikten fantastisk og oppsiktsvekkende. I den ene retningen har du utsikt over vulkanene i Timanfaya nasjonalpark og i andre retningen utsikt over Risco de Famara og Chinijoøyene: La Graciosa, Montaña Clara og Alegranza.
Nedstigningen til Caldera Blanca er teknisk ettersom man tråkker lett gjennom kullavalandskapet i Volcano naturpark. Ruten ender på sandveier og tar deg tilbake til Tinajo.Den løper gjennom spektakulære røde og svarte vulkanterreng og ankommer på sandstier nær den atlantiske kystlinjen. Sjøsprøyt og løping på kanten av en vulkan er bare noen få høydepunkter å nevne på denne ruten.
Distance
26 km
Negative slope
900 m
Positive slope
900 m
Localidad
Tinajo
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Tinajo
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Tinajo
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
3
257
13
262
10045