Tias

Denne ruten befinner seg på østkysten til Lanzarote og gå fra Tias til Uga og passerer 9 ulike vulkaner.Den begynner i Tias og stiger langs en grusvei helt til den når Montaña Blanca. Nedstigningene fra Montaña Blanca er raske, men løpbare på skittspor som berører vulkaner og passerer svart grus.
Klatreetappen opp til Guardilama er tøff, en vulkankjegle med hull som har bygd lavasteinvegger inni dem. Fra denne toppen har du en spektakulær utsikt over kysten av Fuerteventura og Lanzarote mot innlandet av Timanfaya og la Geria. Ruten fortsetter langs enkle løyper til Uga med noen utforkjøringer i svart, vulkansk løs grus, kjent som Rofe.
Dette er en svært underholdende rute går opp og ned gjennom og forbi de forskjellige vulkaner. Noen deler med flere tekniske stier som har løse steiner, men de fleste av dem løpbare.
Distance
24 km
Negative slope
1.400 m
Positive slope
1.500 m
Localidad
Tías

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
3
257
13
262
10045