Casa Tomarén

Fantastiske villaer i indonesisk stil i La Geria
For å komme til Casa Tomarén må man gå mellom lavatunger i de ufruktbare områdene og vulkanasken i La Geria, midt på Lanzarote. På dette fantastiske stedet er det tre ting som ikke endrer seg, fra morgen til kveld: fullstendig avskjermet privatliv, buddhafigurer overalt og et zen-preget miljø med stillhet, vakre møbler hentet fra Java, marokkanske veggtepper, yoga og det alltid gåtefulle landskapet på denne vulkanøyen.
Bade i et basseng i en naturlig vulkansk fordypning
Det finnes en egen tiltrekningskraft ved dette stedet, der kun gjester har adgang. Den skyldes de mange krikene og krokene der man kan stikke seg vekk uten å møte noen andre, en horisont med vinstokker og lava, og selvsagt åtte intime og fredelige villaer med indonesiske navn. Trapper av vulkanstein fører til et av de mest utrolige stedene: det oppvarmede bassenget i en naturlig vulkansk fordypning, blant lysthus, palmer og frukttrær. Det er nesten som å berøre himmelen med hendene.
Airport distance
16 km
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Spa
Localidad
San Bartolomé

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
3
262
262
10045