SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Bed & Chic Hotel

Bed & Chic Hotel Hoteles emblemáticos de Gran Canaria
Bed & Chic Hotel Ikoniske hoteller på Gran Canaria
Bed & Chic Hotel Ikoniske hoteller på Gran Canaria
Bed & Chic Hotel Ikoniske hoteller på Gran Canaria
Bed & Chic Hotel Ikoniske hoteller på Gran Canaria

Ikonisk og moderne hotell i Las Palmas på Gran Canaria

Man får følelsen av at alt er plukket ut litt på måfå, men sannheten er en ganske annen. På Bed & Chic Hotel har man ikke overlatt noe til tilfeldighetene for å skape en særdeles "cool" og naturlig stemning. Dette kroneksempelet på "effortless chic", midt i Las Palmas på Gran Canaria, nordøst på øyen, tar imot deg med en elegant fasade fra 1920-tallet som skjuler et funksjonelt interiør. Resepsjonen er dekorert med tekster på veggene, og gir et hint om at dette er et annerledes sted.

Spise "brunsj" og drikke cocktails i Tendedero de Catalina

Stedet ligger like ved stranden Las Canteras, og byr på en glimrende mulighet til å bli kjent med hovedstaden Las Palmas med stil. Sansen for design ser man for eksempel i nøye utvalgte møbler, glimt av skarpe farger og morsomme motiver på sengegavlene på rommene. Hvis man skal velge, så er kanskje førstevalget "loft"-rommene i øverste etasje, med flott utsikt og eget kjøkken. Men man bør absolutt smake fusion-rettene, den generøse brunsjen − bestilling er obligatorisk − og signatur-cocktailene i hotellets egne restaurant: Tendedero de Catalina.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG