SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Vinprodusenten El Lomo

Vinprodusenten El Lomo på Tenerife
Vinprodusenten El Lomo på Tenerife
Vinprodusenten El Lomo på Tenerife

Restaurerte anlegg for vinproduksjon i et nesten loddrett landskap

Inne i et område med vinmarker på 30 000 kvadratmeter nordøst på Tenerife, i den maleriske landsbyen Tegueste, finner man vinprodusenten El Lomo. Dette moderne anlegget har blant annet et laboratorium av høyeste kvalitet og en egen sal for prøvesmaking. I tillegg til produksjonshallen for produksjonen av vinene, finnes det en egen hall for lagring av viner på fat. De bratte landområdene har en høydeforskjell på fem meter som gjør at man kan utføre alle prosessene ved hjelp av tyngdekraften, og unngå bruk av pumper som har en negativ innvirkning på druesaftens kvalitet.

Guidede omvisninger og prøvesmakingsrom

De guidede omvisningene tar den besøkende med rundt i produksjonsanleggene og på vinmarkene, og man kan se landskapet og områdene rundt. Rundturen avsluttes med vinsmaking og servering av snacks. Vinprodusenten selger rødvin, rosévin, hvitvin og viner med bare én druetype under varemerket «El Lomo» og med opphavsgaranti (D.O.) fra Tacoronte-Acentejo. Fasilitetene er moderne og særegne, og har tilrettelagte adkomstmuligheter, toaletter og parkeringsplasser. Prøvesmakingssalen rommer 80 personer, og foregår rundt vakre bord av johannesbrødtre. Det er også mulig å ha ulike typer arrangementer her.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET
sí

OPPDAG