SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Bodegas El Grifo

Bodegas El Grifo + Vinprodusenter på Lanzarote
Bodegas El Grifo + Vinprodusenter på Lanzarote
Bodegas El Grifo + Vinprodusenter på Lanzarote

En ikonisk vinprodusent med museum og bibliotek

Bodegas El Grifo er én av de ti eldste vinprodusentene i Spania og har produsert den ikoniske vinen fra Lanzarote helt siden slutten av 1700-tallet. Vinprodusenten har en liten familiedrevet vinmark med vulkansk jordsmonn der innhøstingen skjer for hånd, og den produserer omtrent en halv million flasker i året med klassifiseringen Denominación de Origen Lanzarote, eller opphavsgaranti for Lanzarote. Her kan du besøke både vinprodusenten og et vinmuseum. I vinbiblioteket, som poeten José Hierro innviet i 1998, oppbevares det mer enn fem tusen litterære verk om vinproduksjon.

Prestisjetunge viner med begrenset produksjon

Bodegas El Grifo ligger i nærheten av San Bartolomé, i den sentrale delen av Lanzarote, og produserer tre typer viner fra malvasía-druer: tørr, halvsøt og søt, foruten listán negro, rosé, rød, brut og moscatel. I tillegg har Bodegas El Grifo en begrenset produksjon av viner med sertifiseringen Reserva de la Familia, som betyr familiens reserve. Alt som produseres på El Grifo, kan kjøpes i butikken som er tilknyttet vinprodusenten, og her er det også utstilt en kunstsamling med verker som alle er tilknyttet vinens verden.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG