SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Bodegas Los Berrazales

Bodega Los Berrazales + Vinprodusenter på Gran Canaria
Bodega Los Berrazales + Vinprodusenter på Gran Canaria
Bodega Los Berrazales + Vinprodusenter på Gran Canaria

Tradisjonelt fremstilt vin blant kaffe og appelsiner

Ved foten av Tamadaba-klippene, som ligger ved Agaete-dalen nordøst på Gran Canaria, finner du Bodegas Los Berrazale. Denne vinprodusenten har produksjon på en gård i La Laja, som er et område som også er kjent for produksjon av kaffe og appelsiner. I dette området driver Lugo-Jorge-familien en vinprodusent som fremstiller vin fra tradisjonelt dyrkede listán negro-druer. Her fremstilles det rødvin, tørr og halvtørr rosévin og hvitvin.

Omvisning på vinprodusenten og en vinbutikk

Bodega Los Berrazales gir deg en mulighet til å få et førstehånds innblikk i hvordan vinproduksjonen foregår. Vinprodusenten har lange åpningstider mellom mandag og fredag, men på lørdager og søndager må du avtale besøk på forhånd. På omvisningen får du lære om både vinproduksjonen og dyrkingen av appelsiner og kaffe på denne gården i La Laja. Du kan også kjøpe husets vin, som tappes på flasker designet av den kanariske kunstneren Pepe Dámaso.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG