SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Bodegas Las Tirajanas

Bodegas Las Tirajanas + Vinprodusenter på Gran Canaria
Bodegas Las Tirajanas + Vinprodusenter på Gran Canaria
Bodegas Las Tirajanas + Vinprodusenter på Gran Canaria

Åtte viner som representerer Gran Canaria

Bodegas Las Tirajanas ligger i Tunte på sørsiden av Gran Canaria. Vinene fremstilles av avlinger som vinprodusentens partnere bringer inn fra ulike deler av øya, der druer som høstes inn, er karakteristiske for de ulike mikroklimaene de er dyrket i. Denne vinprodusenten er åpen for besøk alle dager (unntatt helligdager) og gir deg muligheten til å bli kjent med anlegget og prøve de åtte forskjellige vintypene som fremstilles av druesortene blanca, malvasía, verijadiego, albillo, verdello, listán og moscatel.

Vinsmaking og håndlagde delikatesser

Hvis du blir med på en omvisning på Bodegas Las Tirajanas, blir du kjent med vinkulturen på Gran Canaria – med vinsmaking og forklaring av de beste vinene de har å by på. Besøket varer én time og i løpet av dette kan du i tillegg kombinere tre forskjellige vintyper med prøvesmaking på lokale gourmetprodukter som olivenolje, håndlaget ost og oliven med brød og saus. For å få fullt utbytte av besøket må du bestille på forhånd.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG