SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Anfi Tauro Golf

Anfi Tauro Golf – Golfbaner på Gran Canaria
Anfi Tauro Golf – Golfbaner på Gran Canaria
Anfi Tauro Golf – Golfbaner på Gran Canaria

En innovativt designet golfbane på Gran Canaria

Anfi Tauro Golf er en golfbane med en svært unik design. De internasjonalt anerkjente arkitektene Von Hagge, Smelek og Baril tok utgangspunkt i Arizona-stilen og gjorde det ørkenaktige landskapet og kombinasjonen av steiner og palmer til banens viktigste elementer. Derfor har den ingen tradisjonell rough, men heller sandfylte områder som er dekorert med kaktusplanter. Dette er en virkelig innovativ golfbane i nærheten av Puerto Rico, som ligger sør på Gran Canaria.

En runde golf med utsikt over Tauro-dalen

Golfbanen Anfi Tauro Golf gir muligheter for et kompetitivt spill på høyt nivå. Her har de fleste hullene fem utslagssteder, noe som gjør dem godt egnet for alle handicap. Banen ble åpnet i 2007 og kan skilte med en virkelig imponerende utsikt mot havet, og spesielt fra hull 6, som ligger rett ved juvet til Tauro-dalen. Og øvelsesbanen er regnet for å være blant de beste på Kanariøyene, ettersom den tillater spill fra begge kanter.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET
18

18

72

72

36,0

36,0

4 horas

4 horas

OPPDAG