Gala de Solistas de la Danza Clásica. Tenerife

Tenerife

Tidligere aktivitet

17 April 2024

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"Fordyp deg i en unik kveld full av eleganse: vår BALLETSOLOIST-GALA. På denne helt spesielle kvelden vil de mest fremragende danserne fra den aktuelle scenen bli med oss ​​på scenen for å fengsle oss med sin teknikk, dyktighet og lidenskap.

Primaballerinaene vil skinne i soloopptredener av ikoniske stykker som ""Svanesjøen"", ""Don Quixote"", ""Nutcracker"", ""The Corsair"", ""Scheherazade"", ""Chopiniana"", ""Esmeralda"" og ""Harlequinade"", og viser frem deres talent og gir oss et uforglemmelig show for alle kunst- og danselskere.

Våre solister kommer fra prestisjetunge ballettkompanier rundt om i verden, hyllet for sin evne til å formidle historier og vekke følelser gjennom dans. Hver danser har sin egen unike stemme, og på denne gallaen vil du få muligheten til å sette pris på deres individualitet når de opptrer i soloer som er nøye utvalgt for å fengsle og berøre våre hjerter.

Enten du brenner for dans eller oppdager denne vakre kunsten for første gang, vil vår Ballet Solo Gala tilby deg en uforglemmelig opplevelse. Du vil være vitne til den perfekte blandingen av musikk, bevegelse og kunstnerisk uttrykk, og bli transportert inn i en verden av drømmer og intense følelser.

En ekstraordinær mulighet til å fordype deg i klassisk ballett på sitt beste."

Kategori

Categoría del evento

Dans

Alder

Pris

Se nettstedet for arrangementer/billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React