El lago de los Cisnes

Tenerife

Tidligere aktivitet

17 November 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento


""The International Ballet Company presenterer Swan Lake, en av de mest kjente klassiske ballettene i verden, i La Laguna University Auditorium. Dens første forestilling dateres tilbake til 4. mars 1877, på Bolshoi Theatre i Moskva.

Nesten tjue år senere, 15. januar 1895, ble den nok en gang fremført på Mariinsky-teatret i St. Petersburg. Det var så vellykket at dagens koreografer fortsatt fremfører denne klassiske balletten under navnet Swan Lake – Ballet from Saint Petersburg.
Musikken til Swan Lake ble komponert av Pyotr Ilyich Tchaikovsky, musikalsk forfatter av andre balletter som Nøtteknekkeren, Tornerose, Romeo og Julie og Overture 1812.
Hovedplottet i balletten dreier seg om Siegfried, en prins forelsket i prinsesse Odette, som den onde trollmannen Von Rothbart trollbandt for å gjøre henne til en svane om dagen og menneskelig om natten. Forbannelsen kan bare brytes hvis prinsessen finner ekte kjærlighet. Siegfried, som må velge en kone på neste ball, blir imidlertid også offer for magikerens bedrag. Så mye at han klarer å forvirre ham til det punktet å gi et løfte til datteren Odile, den svarte svanen.""
Den trettende utgaven av Lagunero-universitetsarrangementet dedikert til ballett inkluderer et bredt utvalg av konferanser, workshops og seminarer rettet mot allmennheten og vil finne sted i San Cristóbal de La Laguna og online fra 30. november til 8. desember 2023.

Kategori

Categoría del evento

Dans

Alder

Pris

Se nettstedet for arrangementer/billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React