Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas

Lanzarote

Tidligere aktivitet

11 November 2023

Islas

Lanzarote

Descripción del evento

"
""Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas (Gastronomiske kunstkvelder) på Lanzarote!
For første gang på Lanzarote finner det suksessfulle arrangementet Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas (Gastronomiske kunstkvelder) sted som en del av Famtàstic-festivalen. Gjør deg klar for to spennende kvelder i dette unike kulturshowet.

11/11 – (G) Astronomi (spesiell romlig)
Famtàstic den 11. november dedikerer en av sine kvelder til (G) Astronomy, og bringer oss nærmere kunnskapen om det ytre rom gjennom tverrfaglig innhold med sin øktspesial Spatial. Kvelden tar av med de alltid så karismatiske vinene som Bodegas El Grifo (D.O. Lanzarote) tilbyr oss og DJ Vamps musikalske sett, en elsker av vinylplater som hun får de beste musikalske rytmene fra ved enhver anledning. Utvalget av Interstellar-kortfilmer kombinerer det morsomme og det informative, humor og drama, reality og science fiction. Det gastronomiske tilbudet leveres av en kokk som som ingen andre tolker tradisjon og lokale råvarer i sitt kjøkken, kokken på restauranten Castillo de San José, Pedro García Curbelo, som har designet tre eksklusive smaksprøver inspirert av verdensrommet. Rapperen Javidream presenterer sitt nye album Strangers.

Hva er Famtàstic?
Famtàstic er et arrangement som kombinerer kunst, gastronomi, musikk og mye mer. Hver temakveld tilbyr en unik blanding av:
Audiovisuelt innhold: Nøye utvalgte nasjonale og internasjonale kortfilmer med kveldens tema.
Tre gastronomiske smaksprøver: Tilberedt av kokker som brenner for lokalt og bærekraftig kjøkken.
Liveopptredener: Konserter, teater, show og mye mer.
Musikalske økter: Kuratert av DJs og velgere.
Andre kunstneriske uttrykksformer: Installasjoner, utstillinger og projeksjoner.
Famtàstic forvandler disse ikke-konvensjonelle kulturuttrykkene til en kollektiv opplevelse. Vår tredje utgave er dedikert til å feire kanaripoteter og utforske forholdet mellom gastronomi og astronomi.
Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas (Gastronomiske kunstkvelder) på Lanzarote er din mulighet til å leve en personlig kulturell opplevelse. Samhandle med artister, kjenn andre deltakere og fordyp deg i en verden av smaker, lyder og kreativitet. Ikke gå glipp av denne unike begivenheten.
Skaff deg billetter og bli med på feiringen av kultur på Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas (Gastronomiske kunstkvelder)!""
"

Kategori

Categoría del evento

Gastronomi

Alder

Pris

Se nettstedet for arrangementer/billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React