Rozalén. Gira 2024. Gran Canaria

Gran Canaria

6 to 7 September

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Rozalén er tilbake med et brak på vårt lands scener! Den talentfulle stemmen til spansk pop og singer-songwriter kommer med et nytt album som etter planen skal skinne i 2024, og hun har allerede gitt oss en forhåndsvisning av sin spektakulære første singel «Lo tengo claro».

På denne etterlengtede turneen vil Rozalén ta oss med på en spennende reise gjennom de nye sangene på dette prosjektet, møysommelig laget over to år mellom de pulserende studioene i Madrid og Miami, under den oppmerksomme produksjonen av Ismael Guijarro. Artisten, kjent for tidløse hymner som ""La Puerta Violeta"" og ""Vivir"", fordyper seg i pop- og rootsmelodier som trekker på nasjonal og latinamerikansk påvirkning. Resultatet er en fascinerende fusjon, hvor samtiden omfavner det autentiske. Med Rozaléns egne ord, ""Dette albumet er et kaleidoskop av omfavnelser og dueller; en refleksjon av år hvor enkelhet og det essensielle blir hovedpersonene"".

Som vanlig vil hver og en av konsertene på denne turneen bli glimrende oversatt til tegnspråk av Beatriz Romero, Rozaléns tolk. På denne måten bekrefter artisten sitt engasjement for et inkluderende show, åpent for alle hjerter og ører som ønsker å fordype seg i musikken hennes."

Kategori

Categoría del evento

Musikk

Alder

Pris

Se nettstedet for arrangementer/billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React