Tenerife

Festival Veranos del Taoro

Tidligere aktivitet

1 to 5 August

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"Taoro dra nytte av de eksepsjonelle klimatiske forholdene på en øy med evig vår, store navn i nasjonalt drama og et privilegert naturmiljø, Parque de la Sortija, i kommunen Puerto de la Cruz, for å starte sin egen tradisjon med åpent- luftteater Med Taoro summers samler vi tradisjonen med arrangementer som Regent's Park Open Air Theatre i London eller Shakespeare in the Park i New York, hvor teatret, til tross for at det er helt utendørs, har garderober for den tekniske og kunstneriske rollebesetningen eller sminkeavdelingen .

Et av kjennetegnene som vil definere denne begivenheten vil være dens pedagogiske kall, dens udiskutable verdi av dens tolker, den udiskutable verdien som et verdiverk av tekstene som er representert, og et forsøk på å bringe kvaliteten på det talte ordet nærmere publikum lenger unna. fra disse sammenhengene takket være mangfoldet av forslagene som vil trøffele programmeringen av disse tre dagene med lokal kultur.

Rammeverket vil fremme nytelsen av ettermiddagen og natten for å fylle hjernen ikke bare med kognitive stimuli, men også med sensoriske og erfaringsmessige."

Kategori

Categoría del evento

Festival

Alder

Pris

Se nettstedet for arrangementer/billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React