Pico del Inglés utsiktspunkt

Panoramautsikt over Tenerife

Dette utsiktspunktet øverst oppe i fjellene i det grønne massivet Anaga, nord på øyen Tenerife, er en glimrende mulighet til å teste fotokameraet. Spesielt hvis det kan ta 360-graders bilder. På skyfrie dager kan man se hele massivet til det ender ved byen Santa Cruz i øst. Mot vest rager selve øyen Tenerife majestetisk over havet, med Teide som høyeste punkt. Midt i mellom kan man skimte Gran Canaria og La Palma, hvis sikten er god.

Sti i fjellene i Anaga

Utsiktspunktet er svært enkelt, nesten uten noen form for anlegg: en parkeringsplass, en kort, vellaget gangvei som gjør at man enkelt kan gå fra den ene siden til den andre, og et stort område med mur rundt på selve toppen. De som liker å gå tur anbefales å følge stien PR-TF2 fra Taborno til Valleseco, som går like forbi Pico del Inglés. Den fører til hjertet av de berømte laurbærskogene som er så karakteristiske for Anaga.

Altitude
980 m
Landscape type
Blandet
Vernet område
Rural park
Hiking trails
Parking
Public transport
Localidad
Anaga

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, kikkerter og teleskoper).
- Respekter skiltene på stiene. Å forlate veiene og de anviste stedene medfører skade på naturen og kan være farlig for deg og de som følger deg.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i naturen med overdreven støy (høy musikk, roping...).
1
9
10
262
10045