Mirador Izcagua

Oppleve følelsen av å fly over en fjellkløft

Besøke dette utsiktspunktet er en unik opplevelse. Fra de store glassvinduene kan de besøkende skue utover en fantastisk panoramautsikt som gir følelsen av å fly over Izcagua. Dette bemerkelsverdige utsiktspunktet ligger i Puntagorda, nordøst på La Palma, ikke langt fra Bondens marked og rekreasjonsområdet El Fayal, fullt anbefalte stopp hvis du besøker dette området av øya. Et ideelt sted for å beundre mandeltrær og vingranker, samt nyte de fantastiske og landlige omgivelsene som preger øyas geografi.

Skue utover et imponerende landskap fra høyden

Fra dette singulære utsiktspunktet kan man virkelig verdsette verdien i landskapet til fjellkløften Izagua, et av Kanariøyenes mest kuperte. Et obligatorisk stoppested for de som besøker La Palma og vil se de mest særegne hjørnene. Denne viktige turistattraksjonen, hvorfra man kan se klippene og skimte stupets uendelighet, ligger i et komfortabelt område med gangveier og parkeringsplasser, og enkel tilgang for turistene. Et spektakulært utsiktspunkt på klippekanten, hvor man fullt ut kan nyte av panoramautsikten over det svimlende landskapet, fra det høyeste punktet på La Palma.

Vernet område
Nei
Parking
Localidad
Puntagorda

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, kikkerter og teleskoper).
- Respekter skiltene på stiene. Å forlate veiene og de anviste stedene medfører skade på naturen og kan være farlig for deg og de som følger deg.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i naturen med overdreven støy (høy musikk, roping...).
5
9
10
262
10045