Mirador Barranco de Los Poleos (Chincho)

Un lugar donde admirar la orografía del norte de La Palma

El mirador de los Poleos está situado en la parte norte de la isla de La Palma y permite observar su representativa orografía, concretamente la zona del Barranco de Juan Díaz y del Barranco de Franceses. El mirador está situado a unos 1.4000 metros en la carretera de las Mimbreras (LP 109), que une la Villa de Garafía con Barlovento. Inaugurada en noviembre de 1959, esta vía supone un recorrido de unos 15 kilómetros donde admirar la exuberancia del bosque de laurisilva y el abrupto relieve del norte insular.

Altitude
1.400 m
Flora fauna interest

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, kikkerter og teleskoper).
- Respekter skiltene på stiene. Å forlate veiene og de anviste stedene medfører skade på naturen og kan være farlig for deg og de som følger deg.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i naturen med overdreven støy (høy musikk, roping...).
5
9
10
262
10045