Pico de las Nieves utsiktspunkt

Gran Canarias høyestliggende utsiktspunkt

For å føle essensen ved et sted og virkelig komme under huden på det, bør man ta turen til det høyeste punktet. På Gran Canaria er Pico de Las Nieves utsiktspunkt stedet man bør dra til. Det ligger midt på øyen, i 1949 meters høyde. Derfra ser man den store delen av øyen som har fått status som biosfærereservat av Unesco, med utallige juv og skarpe åskammer, dekket av vegetasjon og kronet av vulkanske tinder med gåtefulle former.

Solnedgang over et hav av skyer

For å oppleve denne forestillingen er det absolutt verdt å kjøre eller ta buss til toppen av Las Nieves. Ved siden av parkeringsplassen er det en halvsirkelformet plass med steinmur rundt, vendt mot vest, der solen går ned. Dette er utsiktspunktet. Enkelt, men dermed også uten hindre for utsikten mot den flotte solnedgangen. I motsetning til andre steder fører skydekke bare til enda bedre utsikt på Las Nieves, for da kan man se Tenerife og Gran Canaria flytende i et hav av skyer.

Altitude
1.940 m
Landscape type
Natur
Vernet område
Rural park
Interpretation center
Parking
Recreation areas
Restoration
Localidad
Tejeda

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, kikkerter og teleskoper).
- Respekter skiltene på stiene. Å forlate veiene og de anviste stedene medfører skade på naturen og kan være farlig for deg og de som følger deg.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i naturen med overdreven støy (høy musikk, roping...).
2
10
262
10045