La Cilla utsiktspunkt

Utsiktspunkt inne i en hule i Artenara

Dette utsiktspunktet ligger inne i populære Restaurante La Cilla. Herfra kan man se fjelltoppene på Gran Canaria, kronet av de berømte klippeblokkene Nublo og Bentayga, et naturmonument som er erklært biosfærereservat av Unesco. La Cilla er en utgravd hule i en ås ved Artenara, et tettsted midt på øyen som er kjent for sine huleboliger. For å komme til utsiktspunktet må man gå gjennom en 50 meter lang tunnel i berget.

Restaurant med lokal mat og utsikt mot fjelltoppene på Gran Canaria

Spisesalen i La Cilla har god plass og behagelig temperatur. Innredningen er i tre og stein, med livlige farger. Man trenger ikke spise på restauranten for å nyte utsikten, men det anbefales å ringe på forhånd for å bestille en av de 150 plassene på den store terrassen. Da kan man for eksempel prøve grillet kje akkompagnert av en god kanarisk vin og et stykke mandelkake fra Artenara.

Altitude
1.189 m
Landscape type
Blandet
Vernet område
Nei
Parking
Public transport
Restoration
Localidad
Artenara

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, kikkerter og teleskoper).
- Respekter skiltene på stiene. Å forlate veiene og de anviste stedene medfører skade på naturen og kan være farlig for deg og de som følger deg.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i naturen med overdreven støy (høy musikk, roping...).
2
9
10
262
10045