El Balcón utsiktspunkt

Et utsiktspunkt som henger over en klippevegg
Dette spektakulære utsiktspunktet ligger nær Gran Canarias vestkyst, over en klippevegg som faller loddrett ned i det enorme, blå Atlanterhavet. Derfra har man perfekt utsikt mot "dragehalen", en rekke av fjellvegger langs kysten som danner et sikksakkmønster som minner om et mytologisk monster. Når man snur seg mot innlandet på øyen, ser man La Arena-juvet og den brede, grønne dalen der landsbyen La Aldea de San Nicolás ligger.
Gran Canaria rundt i bil
Denne åpne plassen ved landevei GC-200 har informasjonstavler, og er et obligatorisk stopp for alle som kjører en rundtur på øyen. Alle besøkende bør gå ned steintrappen til balkongen som stedet har navn etter. Ingen som er glad i landskap vil ha det travelt med å gå herfra. Lukten av hav og den utrolige kombinasjonen av farger man kan se fra dette utsiktspunktet, er noe man kan nyte lenge. Men turen må gå videre, for det er mye annet å se.
Altitude
69 m
Landscape type
Natur
Vernet område
Naturpark
Hiking trails
Parking
Public transport
Localidad
La Aldea de San Nicolás

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, kikkerter og teleskoper).
- Respekter skiltene på stiene. Å forlate veiene og de anviste stedene medfører skade på naturen og kan være farlig for deg og de som følger deg.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i naturen med overdreven støy (høy musikk, roping...).
2
10
262
10045