Santa Cruz de Tenerife

Historie og kunst i Tenerifes hovedstad
Santa Cruz de Tenerife er Tenerifes hovedstad og ligger i nordøstre del av øya. Det trivelige klimaet og handleområdene i friluft gjør dette til en by som er perfekt for å gå turer og tilbringe lange dager på shopping. Blant avenyene og parkene skjuler det seg skulpturer fra kunstnere som Henry Moore, og gamlebyen er full av historiske bygninger, som Iglesia de la Concepción og Carta-palasset. Og Calle de La Noria er et sted der det er obligatorisk å stoppe og ta en matbit.
Toppmoderne arkitektur ved siden av kunstverk fra César Manrique
Den historiske delen av Santa Cruz er perfekt komplementert av store arkitektoniske byggverk fra det 21. århundre. Eksempler på dette er Auditorio de Tenerife, Recinto Ferial og TEA Tenerife Espacio de las Artes, o et besøk i et av disse byggene kan være et fint tilbehør til en avslappende dag i Parque Marítimo César Manrique, som ligger i samme område og der der det er mulig å kose seg i solen og bassenget året rundt.
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
Stikkord
Etiquetas
1
9
262
262
10045