Puerto de La Cruz - Zona turística

Tradisjonsrike og turistrettede destinasjoner

I skyggen av Teide, som, hvis den måles fra den undersjøiske basen, er verdens tredje høyeste vulkan, og omgitt av Atlanterhavet ligger Puerto de la Cruz, som har sjarmert turister helt siden 1800-tallet. Dette stedet ligger på nordkysten av Tenerife, og her kan du spasere blant typiske kanariske bygninger ved siden av bystrendene langs kysten. Eventuelt kan du tilbringe en morsom dag i dyrehagen Loro Parque. Hvis målet er å koble av, bør du ta turen til et av saltvannsbassengene i Lago Martiánez, som ble designet av César Manrique.

En skreddersydd ferie på nordkysten av Tenerife

Det store og varierte hotelltilbudet gjør det enkelt å finne et sted som passer til behovene og budsjettene til hver enkelt besøkende. Teide nasjonalpark ligger like i nærheten, og dette, sammen med transporttilbudet, gjør at dette er et godt utgangspunkt for å bli kjent med Tenerife. Puerto de la Cruz er et sted der den kanariske kulturen kombineres med avslapning, og her kan du kose deg med både havet og det særegne landskapet nord på øya.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Puerto de La Cruz

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
Stikkord
Etiquetas
1
9
262
262
10045