Playa de Las Américas

Lek og moro for hele familien på Tenerifes sørkyst

Playa de las Américas ligger på sørkysten av Tenerife, og dette er et sted der det er så godt som umulig å kjede seg. Gatene er fulle av butikker og kafeer, og solen innbyr til en avslappende tid på stranden uansett når på året du kommer. Det er et område som er ideelt for hele familien, ettersom fritidstilbudet er stort for alle aldere. Du kan for eksempel drive med sjøsport, gå på shopping i butikker og kjøpesentre eller betrakte solnedgangen fra en uteservering på en restaurant. Dette er imidlertid bare noen av ideene for hvordan du kan tilbringe en perfekt dag her.

Et fredelig reisemål for en avslappende ferie

På strandpromenaden kan du ta en spasertur blant palmer og gylne sandstrender – den er like fin uansett når på dagen du går der. Om kvelden kan du slappe av med levende musikk på en av de mange barene som ligger i området. I tillegg gjør det varierte restaurant- og hotelltilbudet Playa de las Américas til et perfekt reisemål der det ikke skorter på noe.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
LHBTI
Localidad
Playa de Las Américas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
  • Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
Stikkord
Etiquetas
1
9
262
262
10045