Los Cristianos

Gylne sandstrender på sørkysten av Tenerife

Los Cristianos ligger på sørkysten av Tenerife og er et ideelt sted hvis du vil kombinere avkobling med atspredelser. Det finnes knapt noe som er bedre for å lade batteriene enn å legge seg i sanden og lytte til havet på dagen, og, når natten faller på, å gå en tur langs handlegaten og ta en drink på en av de mange uteserveringene. I tillegg kan du skimte La Gomera herfra, og hvis du vil, kan du ta en ferge dit fra havnen i Los Cristianos.

Et bredt fritidstilbud på Tenerife

Som følge av at havnen ligger så nære, finnes det en stor variasjon av vannaktiviteter i Los Cristianos, og du kan gjøre alt fra å fiske til å se hvaler eller dykke. I tillegg er fiskeratmosfæren bevart i gamlebyen, der restaurantene i området kan friste med et stort utvalg av fiskeretter. Og butikkene og basarene som ligger i passasjen som knytter sammen de to strendene i Los Cristianos, er det beste stedet å kjøpe lokalt håndverk og suvenirer.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Port

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
Stikkord
Etiquetas
1
9
262
262
10045