Costa Adeje

En luksusdestinasjon på sørkysten av Tenerife

Costa Adeje er en destinasjon på sørkysten av Tenerife der luksus kombineres med eksklusivitet. Shopping i handleområder som er fulle av internasjonale merkebutikker, eller en dag i vannlandet Siam Park og de imponerende attraksjonene der er bare noe av det du kan kose deg med i dette lille hjørnet av Kanariøyene. Klimaet er godt og varmt hele året, noe som er perfekt hvis du vil prøve deg på vannaktiviteter eller sole deg på en av de gylne sandstrendene.

Tenerifes beste fritidstilbud

Mange av verdens mest eksklusive hotellkjeder har anlegg på Costa Adeje, og her finner du alt fra turistleiligheter og hoteller til luksusvillaer for de som krever det lille ekstra. Avenyene i området har en god blanding av restauranter med både lokale kanariske retter og internasjonal mat, og avenyene gir i seg selv gode muligheter til å ta en spasertur før middagen. Hvis du vil ha fullt utbytte av kontakten med havet, er det ingenting som kommer i nærheten av det å ta en båttur der du ser hvaler og delfiner i sitt naturlige habitat, eller utforske skjønnheten i havdypet ved å dykke.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Costa Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
Stikkord
Etiquetas
1
9
262
262
10045