Puerto del Carmen

En uforglemmelig ferie ved havet

Hva er det Puerto del Carmen har, og som gjør dette til et av de mest turistvennlige områdene på øya? Kanskje er det seks kilometer med brune sandstrender som beskytter mot vinden. Eller kanskje er det lystbåthavnen, som gir deg en alternativ måte å oppleve havet på. Uansett hva grunnen er, er det sikkert at de som kommer hit, mener at Puerto del Carmen, som ligger på sørkysten av Lanzarote, er et ideelt sted å tilbringe ferien sin – et sted der alle små detaljer tas hånd om.

Ingen dager er like på Lanzarotes sørkyst

Puerto del Carmen kan friste med Lanzarotes mest livlige uteliv. Ingen kvelder er like i de mange barene og pubene i området. Om dagen kan du leie sykkel, noe som er et av de beste alternativene for å bli kjent med kysten i området. Det går en sykkelvei gjennom hele strandpromenaden som knytter Puerto del Carmen til Arrecife, og dette er en sterkt anbefalt strekning. Hvis du liker å gå på shopping, finner du et stort utvalg av butikker i avenyene og kjøpesentrene i området.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Puerto del Carmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
Stikkord
Etiquetas
3
9
262
262
10045