Puerto Calero

En havneby på Lanzarote med alle bekvemmeligheter
Kystatmosfæren på lystbåthavnen i dette lille området har også spredt seg på land. I avenyene er det fred og ro og god smak som rår i denne avkroken, som er et av de mest utsøkte områdene på Lanzarote. Når som helst hele året kan du leie en yacht og reise ut på havet eller melde deg på en utfart i katamaran der du får se naturmonumentet Ajaches fra et annet ståsted. Puerto Calero ligger på sørkysten av Lanzarote og er kjent for å ha svært høy kvalitet på tjenestene som tilbys her.
Eksklusive restauranter og butikker
Når du går gjennom gatene, er det lett å se at avkobling står i sentrum i fredfylte Puerto Calero. Her kan du tilbringe ettermiddagen blant butikkene til de store internasjonale merkene og deretter spise middag på Restaurante Amura, som er regnet for å være blant øyas beste restauranter. Når det gjelder overnatting, kan du velge mellom ulike hoteller og luksusvillaer som holder den klassiske atmosfæren til denne kystdestinasjonen ved like.
Accommodations
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Port
Localidad
Puerto Calero

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
Stikkord
Etiquetas
3
9
262
262
10045