Playa Blanca

Et turistmål på Lanzarotes sørkyst der avslapning står i fokus
Den avslappede og rolige atmosfæren i Playa Blanca, som ligger på sørkysten av Lanzarote, gjør dette området ideelt hvis målet er å koble av. Her kan du lade batteriene ved for eksempel å legge deg i solen eller ta en rolig spasertur på strandpromenaden og betrakte solnedgangen. Playa Blanca ligger i nærheten av både Timanfaya nasjonalpark og Papagayo-strendene og kan skilte med en lystbåthavn der det er mulig å ta ferge helt til Fuerteventura.
Friluft og havkos i Playa Blanca
I Playa Blanca finnes det en strand for enhver smak, og de er like varme og gode året rundt. I nærheten ligger det hoteller i alle kategorier og restauranter der du kan samle krefter. På ettermiddagen kan du gjøre en dag på stranden helt perfekt ved å trekke inn den friske luften fra havet mens du kikker i motebutikkene eller tar en stimulerende kaffekopp.
Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
Stikkord
Etiquetas
3
9
262
262
10045