Costa Teguise

Solrike strender, brettseiling og fred og ro på østkysten av Lanzarote

Frihetsfølelsen du får på det lille turiststedet Costa Teguise på østkysten av Lanzarote, er helt perfekt når du vil slappe av og glemme dagliglivets bekymringer. De fire naturlige strendene har god plass til avkobling, og de passer også godt til brettseiling året rundt. Hvis du vil bli kjent med Lanzarote, er Costa Teguisa et ideelt sted å bo, ettersom dette stedet ligger i nærheten av mange referansepunkter.

Aktiviteter og moro for alle slags besøkende

Den rolige atmosfæren i Costa Teguise kommer ekstra tydelig frem når du går gjennom avenyene eller kystlandsbyen, der du finner et stort gastronomisk tilbud. Her kan du også ta turen innom et marked som avholdes hver onsdag og fredag, og på ettermiddagen kan du høre levende musikk. Det avholdes også brettseilingsarrangementer hele året, og det er vel verdt å få med seg dette skuet. Hvis du har med deg barn, er Jablillo-stranden det beste alternativet. Hvis du imidlertid er mer interessert i en sportslig og rolig atmosfære, er det bedre å tilbringe dagen på golfbanen.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Localidad
Costa Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
Stikkord
Etiquetas
3
9
262
262
10045