Puerto Naos

Et avslappende turistmål ved havet
Turiststedet Puerto Naos ligger på østkysten av La Palma og er et sted som kan oppleves i tre dimensjoner. Den første er i strandkanten og omgitt av bananplantasjer hvis det du er ute etter, er ro og fred. I tillegg til stranden i Puerto Naos ligger det små bukter i nærheten som kan utforskes før du samler krefter ved å prøve de smakfulle blekksprutene som tilberedes i området. Dette koselige og maleriske stedet ligger langt unna masseturismen, ettersom det først og fremst er et sted som øyboerne drar til for å tilbringe sommeren.
Paragliding og dykking på La Palma
En annen måte å bli kjent med Puerto Naos på, er fra luften. Dette forutsetter imidlertid at du tør å kaste deg ut i en paraglider og fly over øyas mest solfylte områder – med utsikt fra fugleperspektiv. Og til slutt: under vann. Havdypet utenfor kysten her er et imponerende sted å dykke, og dette er også et godt sted for nybegynnere. Puerto Naos er altså et reisemål med kvalitetsaktiviteter for hele familien og, kanskje viktigst av alt, fred og ro.
Localidad
Puerto Naos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
Stikkord
Etiquetas
5
9
262
262
10045