Los Cancajos

Et perfekt turistmål rett ved flyplassen
Los Cancajos ligger på østkysten av La Palma og er en fiskerlandsby som har bevart en rolig atmosfære til tross for at den har tilpasset seg turismen. Stedet ligger bare fem kilometer fra flyplassen og er et vakkert reisemål som ofte besøkes av dykkeentusiaster. Her kan du ta et dykkekurs og oppdage den vakre verdenen som venter under vannskorpen, og etterpå slappe av på Los Cancajos-stranden – en uforglemmelig opplevelse som mange turister benytter seg av når de er her.
Rolige og praktiske omgivelser på La Palma
Når det gjelder losji, kan Los Cancajos skilte med en rekke hoteller og turistleiligheter, og mange av dem ligger ganske nære kjøpesenteret eller restaurantene på strandpromenaden. Det er ikke vanskelig å finne et sted å ta en liten matbit eller noe å drikke mens du er på shopping, og det er også fantastisk å ta en forfriskende ettermiddagsdukkert i havet. På restaurantene som ligger stranden, finner du et stort utvalg av gode retter – både lokale og internasjonale. Blant annet ligger det en koselig kafé med store vinduer og utsikt mot havet her.
Accommodations
Beach
Has catering
Nightlife
Public transport
Localidad
Los Cancajos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
Stikkord
Etiquetas
5
9
262
262
10045