Puerto Rico

Høy livskvalitet med havutsikt

Det å se havet med det samme du åpner øynene om morgenen, spise frokost ved stranden og nyte solen hele året, er ikke bare en drøm, men noe du kan oppleve i Puerto Rico. Dette området i Mogán, som ligger på sørkysten av Gran Canaria, skiller seg ut som følge av de hvite bygningene som finnes her. Disse bygningene ble bygget på siden av et fjell som ser ut til å strekke seg helt ned til sanden. Havet er fredelig året rundt, og fra havnen kan du bli med på båtutflukter der du kan se delfiner.

Strand, restauranter og golf på Gran Canarias sørkyst

Med en rekke kjøpesentre, kafeer og puber er det mange steder å velge mellom når du vil prøve lokale produkter. En annen fordel i dette området er at den nærmeste golfbanen er et ideelt sted hvis du vil begynne å spille golf, og den ligger bare en femminutters kjøretur unna. Transport- og bekvemmelighetsfasilitetene som hører til stranden, gjør at mange øyboere kommer til nettopp Puerto Rico for å tilbringe en dag i solen.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Port
Localidad
Puerto Rico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
Stikkord
Etiquetas
2
9
262
262
10045