Puerto de Mogán

En rolig fiskerlandsby på sørkysten av Gran Canaria

Denne koselige fiskerhavnen på sørkysten av Gran Canaria har fortsatt bevart atmosfæren som er typisk for øyas kystlandsbyer. Den unike arkitekturen står i kontrast til blomsterhagene og broene som lar deg krysse kanalene som kommer inn fra havet. Når du kommer frem til stranden, er det vanskelig å stå imot fristelsen av å legge seg ned i solen eller kaste seg ut i havet. Og de rolige vannforholdene gjør at Puerto de Mogán er en utmerket destinasjon for barnefamilier.

En sjarmerende ferie i solen

Puerto de Mogán er blant de europeiske destinasjonene med flest registrerte soldager i året. Det er kanskje nettopp det som er grunnen til optimismen, roen og gleden som kjennetegner innbyggerne i denne rolige avkroken – positive følelser som smitter over på de besøkende. Når du kommer hit, er det lett å gjenoppleve idylliske minner fra ferier i barndommen, enten du går gjennom gamlebyen eller du soler deg i strandkanten.

Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Puerto de Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
Stikkord
Etiquetas
2
9
262
262
10045