Playa del Inglés

En morsom ferie for hele familien
Playa del Inglés, som ligger på sørkysten av Gran Canaria, er perfekt for en aktiv ferie, uansett om du vil gå tur på stranden eller padle i kajakk. En god plan for de mest aktive kan for eksempel være å leie en vannscooter på morgenen, spise lunsj på en av restaurantene på strandpromenaden og ta en utflukt til Maspalomas-sanddynene med hele familien på ettermiddagen. Og, hvis ikke all energien er oppbrukt, går det an å ta turen ut på et av de berømte diskotekene i området når dagen blir til kveld.
Kafeer og aktiviteter på stranden
Stranden er selvfølgelig ideell hvis du vil bade og sole deg, men det er også mulig å ta noe å drikke på en av strandkafeene mens familiens minste koser seg i sanden. Barna kommer til å storkose seg som følge av barneaktivitetene som organiseres av mange hoteller. Eventuelt kan dere dra til en av temaparkene som finnes i området. På Playa del Inglés kan du også melde deg på organiserte utflukter for å bli bedre kjent med Gran Canaria.
Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Localidad
Playa del Inglés

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
Stikkord
Etiquetas
2
9
262
262
10045