Maspalomas

Avkobling mellom havet og sanddynene på Gran Canaria

Det er ikke mange steder på Gran Canaria der himmelen, havet og sanden danner så paradisaktige omgivelser som på Maspalomas-stranden på sørkysten av øya. Ved å gå en tur forbi det gamle fyrtårnet kan du utforske de mange butikkene i området eller ta deg en pause mens du smaker på en lokal delikatesse – det hele uten å miste havet av syne. Vinden og sanden danner hver dag et nytt landskap der du kan betrakte de vakre solnedgangene ved havet.

En fredelig strand i Atlanterhavet

Bekvemmeligheten til stranden og fasilitetene som finnes i Maspalomas, sikrer at du kan slappe av og ta livet helt med ro. Atmosfæren er uten sidestykke og noe du definitivt vil sette pris på hvis du er på utkikk etter en rolig ferie. Det finnes også et stort utvalg av hoteller du kan velge mellom. Sanddynene på stranden ligner en ørken, og her kan du la deg lede av følelsene dine og legge dagliglivets stress og storbyenes mas bak deg.

Accommodations
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
LHBTI
Localidad
Maspalomas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
Stikkord
Etiquetas
2
9
262
262
10045