Las Palmas de Gran Canaria - Zona turística

En tre kilometer lang strand rett foran hovedstaden

Nordøst på Gran Canaria finner du øyas hovedstad, Las Palmas de Gran Canaria – en kosmopolitansk by som er åpen ut mot havet. Og en av hovedattraksjonene til byen er den over tre kilometer lange Las Canteras-stranden. I tillegg til Auditorio Alfredo Kraus, som har et variert tilbud av losji, utesteder og restauranter i nærheten. Havnen, La Luz, er ikke bare et sted for turistcruise, men knytter også hovedstaden sammen med de andre øyene i øygruppen.

Museer og butikker i sentrum av Las Palmas i Gran Canaria

Den historiske bydelen Vegueta er kjent for å ha en koloniatmosfære og små brolagte gater, og det er her du finner noen av byens mest ikoniske bygninger, nemlig Kanariøyenes katedral, Casa de Colón og Museo Canario, som alle er severdigheter du ikke bør gå glipp av. Hvis du er glad i shopping, kan byen friste med flere kjøpesentre. Det beste er imidlertid å dra nytte av det gode klimaet som alltid råder i byen, og ta en tur langs gatene mens du utforsker de mange butikkene og utstillingsvinduene.

Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Las Palmas de Gran Canaria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
Stikkord
Etiquetas
2
9
262
262
10045