Corralejo

Avslapning i et uforglemmelig landskap rundt La Oliva
Corralejo ligger på nordkysten av Fuerteventura, nærmere bestemt rett overfor den lille øya Lobos. Silhuetten av denne øya i horisonten er svært tydelig og har blitt til en del av landskapet på dette turistmålet. Hvis du vil, kan du forresten besøke Lobos fra havnen i Corralejo, og herfra går det også båter til Lanzarote. Fiskeratmosfæren i gamlebyen er en perfekt setting for å ta en rolig spasertur eller smake på vinen og den ferske fisken som tilbys på restaurantene i området.
Surfing og kitesurfing sammen med internasjonale restauranter
Hvis målet er å komme seg i form, er det ikke mye som er bedre enn å drive med surfing eller kitesurfing, og det er vanlig å se begge deler i noen av områdene i Corralejo, ettersom forholdene her er perfekte for disse sportene. Ved siden av den hvite sandstranden ligger det kafeer og restauranter der du kan lade batteriene og fortsette å kose deg i øyas hyggelige klima. Blant losjialternativene finner du hoteller og luksusvillaer som legger alt til rette for en fantastisk ferieopplevelse.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
Stikkord
Etiquetas
4
9
262
262
10045