En sykkelrute fra nord til sør på Tenerife

En sykkeltur langs Teide
Denne ruten går fra nordkysten til sørkysten på Tenerife. Du starter i Puerto de la Cruz og klatrer opp langs La Orotava-dalen og den vakre kanariske furuskogen som finnes der. Ruten tar deg til en høyde på 2000 meter, hvor du finner innledningen til Circo de Las Cañadas (2360 metros). En 42 kilometer lang oppoverbakke må imidlertid premieres, og her sykler du langs foten av Teide, som er Spanias høyeste fjelltopp. Deretter går turen slakt nedover og gjennom Ucanca-dalen. Dette er en rute som brukes av sykleteam som blant annet Sky til trening før sesongen begynner.
Nedstigning via Chío til Las Vistas-stranden
Fra Chío begynner veien å gå nedover i vestlig retning, og hvis det er skyfritt, kan du her klart og tydelig skimte La Gomera og La Palma. Deretter tar du avstikkeren fra hovedveien for å sykle gjennom de små og sjarmerende husgruppene Aripe og Chirche, som består av steinhus ved kanten av et dypt juv. Når du kommer tilbake til de bredere veiene igjen, begynner en nedoverbakke som fortsetter til Las Vistas-stranden og avslutningen på en fantastisk tur som har siste stopp på turiststedet Los Cristianos.
Distance
92 km
Høyde
1100 m
Slope
2600 m
Is circular
Restaurant
Localidad
Puerto de la Cruz

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
1
257
13
262
10045