Surfing ved Igueste

Et surfested med en av de beste venstrebølgene på Tenerife
På nordøstkysten av Tenerife, i nærheten av landsbyen Igueste de San Andrés, finner du en av de beste venstrebølgene for surfing på øyen. De ulike partiene gjør at surfere kan velge strekning etter eget ferdighetsnivå, uten å måtte gå ut i hovedbrekket, noe som gjør Igueste til et perfekt sted alle typer surfere. Bølgen ligger rett ved en steinstrand der det er lett å parkere.
Lange bølger for heftige manøvre i Igueste de San Andrés
Iguestes venstrebølge har et godt omdømme, og det er vel fortjent. Over et vulkansk rev danner den en lang bølge med store vegger, som er velegnet for heftige manøvre og kraftige takeoffer. På sitt aller beste danner den helt utrolige, hule partier med perfekte tuber. De mest stabile forholdene får du fra september til mai. Ved lavvann med vind fra nordvest, vest, sørvest og sør, og svell fra nord, nordøst og øst, får du virkelig maksimalt ut av dette stedet.
Parking
Restaurant
Localidad
Igueste

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
1
259
13
262
10045