Surfing på La izquierda de Las Palmeras

En internasjonalt anerkjent bølge for surfere på Tenerife

Dette stedet ligger midt i det store turistområdet Playa de Las Américas sør på Tenerife, og det er et av de mest berømte surfestedene på øyen. Det er særlig populært på grunn av kvaliteten på bølgene og den ideelle plasseringen midt i et av Tenerifes mest ikoniske feriemål. Området kan by på surfing, bodyboarding og SUP-ing langs en promenade der du også finner ulike servicetilbud, som livredningstjeneste, restauranter, dusjer og parkering. Det er lett å skjønne hvorfor det har vært avholdt arrangementer i verdensklassen her, som WQS og ASP.

En venstrebølge som tuber seg, i Playa de Las Américas

La izquierda de Las Palmeras (spansk for venstre) bryter over vulkansk havbunn, og stedet er berømt for sin lange bølge med flere ulike partier. Den har veldig raske, hule partier nærmere stranden, med kritisk takeoff og en loddrett vegg. De beste forholdene får du mellom oktober og mars, ved høyvann, med vind fra nord, nordøst og nordvest, og svell fra vest, sørvest og sørøst. Da dannes det bølger på mellom én og tre meter. De mindre bølgene egner seg for surfere på mellomnivå, men med kraftigere svell blir forholdene mer krevende. Ved høyvann anbefales det å bruke surfesko når man skal utpå vannet.

Parking
Restaurant
Localidad
Playa de las Américas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
1
259
13
262
10045