Surfing ved El Quemao

Treff bølger tvers for La Santa, på et av verdens beste surfesteder

El Quemao, et av de beste surfestedene i verden, ligger på nordvestkysten av Lanzarote. Tvers for fiskelandsbyen La Santa finner du kraftige bølger og perfekte tuber på dager med mye grunnsvell. Landsbyen La Santa har et stort utvalg overnattingsmuligheter og restauranter, i tillegg til surfeskoler og butikker som selger og leier ut sportsutstyr.

Et sted for surfere på ekspertnivå på Lanzarote

Bølgen i El Quemao består av en rekke dype, raske tuber, perfekt for surfere på ekspertnivå. Den går loddrett nedover og gir en dyp takeoff for å surfe gjennom tuben. Selv om El Quemao er mest berømt for venstrebølgen, bryter den også til høyre og danner en rask, hul bølge. De beste forholdene ved El Quemao får du mellom oktober og mars, ved høyvann, med vind fra øst og sørøst og svell fra nord. Det er lett å komme seg utpå og opp av vannet fra piren i landsbyen La Santa.

Parking
Restaurant
Localidad
La Santa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
3
259
13
262
10045